BINGO

Wij organiseren op goede vrijdag 2 april 2021 vanaf 20:00 uur een leuke bingoavond. De BINGO zal LIVE vanuit ons café via YouTube gestreamd worden. Binnenkort komen we met meer informatie over hoe de avond zal verlopen. We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen.

De bingokaarten kunnen alvast gekocht worden. Voor 15 euro krijg je een A4 met 4 bingokaartjes. Je speelt dan mee met 4 rondes waar je 3x een kans hebt op een prijs. Daarnaast doet je bingokaart ook mee voor een leuke verloting voor extra prijzen. De bingokaarten worden spoedig naar je opgestuurd. Je kan uiteraard ook met meerdere bingokaarten meedoen. Laten we er een leuke en gezellige avond van maken!

Meer de Rus

Café de Rus is al bijna 15 jaar een van de leukste en gezelligste kroegen van Leeuwarden, waar de leukste mensen komen en werken! Ben je klaar met de werkweek? De VrijMiBo in de Rus is altijd legendarisch, die zomaar in een wilde stapavond kan veranderen. De Rus is meer dan een gezellig bruin-café!

Met de vele activiteiten als dart-avonden, een maandelijks terugkerende Pubquiz, proeverijen en vele andere evenementen is er voor elk wat wils, en hangt er altijd een gezellige sfeer die je alleen in café de Rus ervaart!

Contact

Stationsweg 28
8911 AJ Leeuwarden
tel: 058 212 01 40
info@cafederus.nl

Openingstijden:
Zo-Do 16:00 - 01.00
Vrij-Za 16:00 - 02:00

Volg ons ook op:

Cafe de Rus, het leukste cafe van Leeuwarden